Extra informatie...

MED-PLUS
SOFTLEX: fluweelzacht, soepel en therapeutisch effectief.
Effectieve therapiebalans tussen compressie en comfort

BORT StabiloGen Eco 114520
Klassieke kniebandage met siliconen pelotte voor compressie van weke delen, voor stabilisatie en ontlasting van het kniegewricht. SOFTflex­tricot voor meer elasticiteit, stabiliteit en hoog draagcomfort. Aan beide zijkanten een spiraalvormige veerstaaf. Plus-maatsysteem, hierdoor bijzonder goede pasvorm. Siliconen fixatierand vanaf maat 5.
Fluweelzachte oppervlaktestructuur. Bijzonder elastische buigzone en spaart de knieholte ook bij langere draagduur

BORT Epi Basic 122600
Comprimerende elleboogbandage met SOFTflex-tricot voor meer elasticiteit, stabiliteit en hoog draagcomfort. Twee siliconen pelotten met structuur voor intermitterende massage. Speciale elastische buigzone spaart de elleboog ook bij langere draagduur

BORT-nekbrace Eco 127460
Anatomische nekbrace voor het stabiliseren van de halswervelkolom met een uitsparing voor de keel
Zacht schuimstof met open poriën om zowel overdag als ´s nachts te dragen. Huidvriendelijk overtrek van 100% katoen

BORT ManuZip Eco 112620
Comprimerende polsbandage voor ondersteuning van het polsgewricht. Volaire spalk, anatomisch gevormd met Stabilo-band en siliconen pelotte en bandage in anatomisch model gebreid.
Langere ritssluiting tot de duim, hierdoor bijzonder comfortabel aan te trekken

BORT ManuBasic, 112920
Comprimerende polsbandage voor ondersteuning van het polsgewricht met Stabilo-band.
SOFTflex-tricot voor meer elasticiteit, stabiliteit en hoog draagcomfort. Voorzien van volaire spalk, anatomisch gevormd. Thermoplastisch siliconen pelotte met uitsparing voor de processus styloideus ulnaris. Eenvodig aan te trekken door extra elastische zonye. Geintegreerd Plus-maatsysteem.

BORT ManuBasicPlus met duimsteun. 112940
Comprimerende polsbandage met extra stabilisatie van het basis- en zadelgewricht van de duim.
SOFTflex-tricot voor meer elasticiteit, stabiliteit en hoog draagcomfort. Siliconen pelotte met uitsparing voor de processus styloideus ulnaris. Voorzien van Stabilo-band voor extra stabilisatie van de pols.

BORT Stabilo Basicrugbandage met pelotte 104690
Rugbandage voor musculaire stabilisatie van de lendenwervelkolom. Actieve bandage in anatomisch model gebreid. Vier verstevigingsstaven. Visco-elastische pelotte voor het heiligbeen, variabel te positioneren. Krachtsparend en comfortabel aan te trekken met weinig kracht door handlussen.

BORT Stabilo Basic Ladyrugbandage met pelotte, 104680
Rugbandage voor musculaire stabilisatie van de lendenwervelkolom. Getailleerd model: speciaal voor dames. Voorzien van vier verstevigingsstaven. Visco-elastische pelotte voor het heiligbeen, variabel te positioneren. Krachtsparend en comfortabel aan te trekken met weinig kracht door handlussen.

BORT TaloStabil Eco 054600
Actieve enkelbandage voor compressie van weke delen. SOFTflex-3D-tricot voor meer elasticiteit, stabiliteit en hoog draagcomfort. Voorzien van twee siliconen pelotten voor intermitterende massage. Fluweelzachte oppervlaktestructuur en drukvermindering bij de enkelsluiting

BORT AchilloStabil Eco 054900
Achillespeesbandage met SOFTflex-tricot voor meer elasticiteit, stabiliteit en hoog draagcomfort
Visco-elastische pelotte rond de achillespees voor intermitterende massage . Hielwig voor ontlasting van de achillespees in de acute fase. Fluweelzachte oppervlaktestructuur en drukverminderde afsluiting rond de enkel