HANDIGE INFORMATIE OVER RUILEN EN/OF RETOURNEREN

Wij doen er alles aan om uw aankoop naar wens te laten verlopen. Desalniettemin is het mogelijk
(een deel van) uw bestelling te retourneren.
Bij 4allmedical kunt u gekochte artikelen ruilen of retourneren binnen 14 dagen, ingaande de dag van ontvangst.
Binnen deze 14 dagen kunt u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.
U kunt het artikel ruilen of retour sturen in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking, inclusief compleet ingevuld retourformulier en bijgevoegde pakbon. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen.
Passen valt hier vanzelfsprekend niet onder.
Bij elke levering ontvangt u een pakbon en retourformulier. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, is het voldoende om alleen het retourformulier mee te sturen. Plak op de retourzending de bijgeleverde retourlabel. (Dit vindt u op het retourformulier.)
Geef hierna het pakje af en laat het voldoende frankeren bij het dichtstbijzijnde postkantoor of servicepoint van uw pakketvervoerder.
Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor uw eigen rekening. Wij raden u dan ook aan uw pakket met een track & trace code te versturen en deze code goed te bewaren.
Gebruik altijd een omverpakking en plak geen stickers op de originele productverpakking !

Download Retourformulier>>

Retourbetalingen

Wanneer wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, staat het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen op uw rekening.
Ondanks onze uiterste zorg en controle is het mogelijk dat u na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. We raden dan ook aan de geleverde artikelen direct na ontvangst goed te controleren, voordat u het product draagt.

Klachten die wij niet kunnen vergoeden zijn slijtage en door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken die 4allmedical niet verwijtbaar zijn. In geval van klachten of garantiebepalingen kunt u contact opnemen met ons via 0529-222 011.