Veel Gestelde Vragen

Lees onze veelgestelde vragen voordat u ons een bericht stuurt.

Bij al onze handelspartners laten wij niets aan het toeval over. Betrouwbare logistieke partners staan garant voor een levering binnen 24 tot 48 uur in het hele land.
Wilt u nu weten waar uw pakket zich bevindt? Hier kunt u uw pakket volgen (Track&Trace) Vul het nummer van uw zending in of bel naaar 0529 222 011.

Graag organiseren wij met u kosteloze trainingen op locatie, na afspraak met onze vakkundige adviseurs, maar wij kunnen u ook trainingsmateriaal ter beschikking stellen.

Om voor u als vakhandel en voor uw klanten/patiënten het werk eenvoudiger te maken en u onnodige moeite te besparen, bieden wij u de mogelijkheid artikelen bij ons op zicht/naar keuze te bestellen. Op die manier kunt u diverse artikelen en/of verschillende maten van een artikel of meerdere artikelen bestellen om het juiste model of de juiste maat te kunnen aanbieden. Producten die u niet nodig hebt, kunt u met een kopie van de afleverbon eenvoudig naar ons terugsturen. Artikelen die uw bedrijf hebben verlaten, kunnen wij om hygiënetechnische redenen niet terugnemen.
Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Stuur ons een e-mail