4allmedical B.V.
Ons progamma omvat producten van verschillende gevestigde merkfabrikanten van de hoogste kwaliteit en met een goede prijs/prestatieverhouding.
Wij bieden een uitgebreid en gedifferentieerd spectrum voor de receptgebonden markt, dat varieert van basiszorgproducten tot speciaal maatwerk.
Daarnaast hebben wij een ruim assortiment voor de receptvrije markt.
Wij staan onze partners bij met competente informatie en advies om samen de geschikte producten en oplossingen te selecteren voor een op de therapie afgestemde en succesvolle zorg.

Partner:

Bort GmbH – meer informatie over de fabrikant Al bijna 40 jaar ontwikkelt Bort Medical met een team van medici, therapeuten en orthopedisch instrumentmakers kwaliteit op het hoogste Europese niveau. Bort Medical biedt een productassortiment voor iedereen, voor alle generaties en alle instellingen. De producten van Bort Medical zijn gebaseerd op actuele medische en therapeutische kennis, en overtuigen door kwaliteit van topklasse en de meest recente criteria. Als familiebedrijf en door intensieve samenwerking met partners en patiënten weet Bort Medical precies aan welke eisen onze producten en diensten moeten voldoen. De distributie naar momenteel 30 landen wordt voortdurend uitgebouwd en biedt werkgelegenheid voor bijna 500 medewerkers.